sitemapdisclaimer
RetailRetailEinzelhandelGrande distributionDetaljhandel

Retail

De supermarkt is een belangrijk distributiekanaal binnen de biologische vleesketen. De Groene Weg biedt retailers een hoogwaardig assortiment biologische producten. Door de groei in populariteit van biologisch vlees is deze productgroep onmisbaar voor de hedendaagse supermarkt.

De Groene Weg onderscheidt zich op basis van leveringsbetrouwbaarheid, houdbaarheid en kwaliteit. Het gehele proces is er op ge├źnt prijslijnen op basis van variabel of vast gewicht te koppelen aan de uitgangspunten van de retailformule waarmee De Groene Weg samenwerkt.

Merk en Private Label

De Groene Weg levert vleesproducten onder private labels aan verschillende retailers. Bio+ is hier een voorbeeld van en is door De Groene Weg, als een van de grondleggers, in 2003 in de markt gezet om de introductie van biologisch vlees binnen retail gemakkelijker te maken. Bovendien leveren we alle vleesproducten en vleeswaren voor Bio+.

Bio+ is het snelst groeiende biologische merk in Nederland en heeft ook al verschillende prijzen gewonnen zoals: Foodmagazine Marketing Award 2012 in de categorie AGF en conserven. Maar ook prijzen voor beste producten van het jaar, in verschillende categorie├źn, uitgereikt door de consumentenbond. Naast vlees en vleeswaren biedt Bio+ ook andere versproducten en DKW binnen het assortiment aan. Dit bestaat uit ruim 3000 biologische producten en zijn gemaakt met respect voor de rol van boeren, dieren en onze leefomgeving. Mede door participatie in dit innovatie netwerk van ketenregisseurs is De Groene Weg als kennisspecialist up-to-date op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekservaringen.

Kijk voor meer informatie op www.bio-plus.nl

Copyright De Groene Weg 2013. All rights reserved.