sitemapdisclaimer
FranchiseFranchiseFranchiseFranchiseFranchise

Franchise

De Groene Weg franchiseformule is een onderdeel van De Groene Weg B.V., van oorsprong dé pionier op het gebied van biologische landbouw en veeteelt. Deze ambachtelijke slagerijen genereren niet alleen afzet maar geven ook kennis en inzichten over de marktontwikkelingen vanwege het directe contact met consumenten. Daarnaast zijn de slagerijen een uithangbord voor het merk De Groene Weg.

Kijk op www.degroeneweg.nl voor meer informatie over de slagerijen.

Vestigingen

Onder de franchiseformule De Groene Weg opereren op dit moment 13 zelfstandige ondernemers. Deze zijn herkenbaar door een eigentijdse uitstraling, een uitgebreid assortiment, goed opgeleid en gemotiveerd personeel en een eenduidig promotiebeleid. Lekker, eerlijk en natuurlijk vlees zijn de belangrijkste pijlers van De Groene Weg formule.

De Groene Weg slagerijen hebben een duurzame klantenkring van bewust genietende en consumerende klanten opgebouwd. Klanten die bereid zijn iets meer te betalen voor een lekker biologisch stukje vlees en die een groot vertrouwen hebben in de kwaliteit en het vakmanschap van De Groene Weg slagers. De slagers verkopen uitsluitend producten met een biologische herkomst en maken zich iedere dag sterk voor lekker natuurlijk vlees. Naast vlees en vleeswaren kunt u ook salades, maaltijden, wijnen en dierenvoeding kopen.

Onze slagerijen liggen verspreid door heel Nederland, we hebben vestigingen in: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Bussem, Deventer, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Schoorl of Utrecht.
Klik hier voor meer informatie als u ook een franchisenemer van De Groene Weg wilt worden.

Copyright De Groene Weg 2013. All rights reserved.