sitemapdisclaimer
KetenregisseurSupply chain managerRegisseur der ProduktionsketteGestionnaire de chaîneKedjans ledare

Ketenregisseur

Als ketenregisseur heeft De Groene Weg grip op alle afzonderlijke schakels binnen het hele proces van boerderij tot bord. Hierdoor kunnen we ons goed inzetten om alle schakels optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Ketenregie betekent voor De Groene Weg langdurige relaties en samenwerking met alle verschillende schakels in de keten. Deze unieke positie maakt De Groene Weg een betrouwbare leverancier, omdat we precies weten van welke boeren het vlees afkomstig is en staan we garant voor kwalitatief en lekker biologisch vlees. Dat draagt bij aan een sterke concurrentiepositie in binnen- en buitenland.

Partners

Vanuit een duurzame en actieve relatie met agrarische partners spant De Groene Weg zich in om de markt voor en marktwaarde van biologisch rund- en varkensvlees te vergroten. De markten waarbinnen De Groene Weg opereert liggen voornamelijk binnen Europa, maar ook daar buiten proberen wij onze producten verkopen.

Daarnaast heeft De Groene Weg, als ketenregisseur, niet alleen binnen de vleeskolom te maken met partnerrelaties. Ook stakeholders zoals veevoerproducenten, boeren, industrie, ambachtelijke slagers, retailers en wetgevende- en certificerende NGO’s spelen een belangrijke rol.

Copyright De Groene Weg 2013. All rights reserved.