sitemapFriskrivning
RetailRetailEinzelhandelGrande distributionDetaljhandel

Detaljhandel

Stormarknader utgör en viktig distributionskanal i den ekologiska köttkedjan. Det ekologiska köttets växande populäritet har gjort denna produktgrupp oumbärlig för moderna stormarknader och för att tillgodose denna efterfrågan erbjuder De Groene Weg detaljhandlarna ett brett sortiment av ekologiska produkter.

De viktigaste skillnaderna med De Groene Weg: s produkter är vår leveranssäkerhet, och den långa hållbarhetstiden och kvaliteten på våra produkter. Här skräddarsys hela processen för att länka variabla eller fasta viktbaserade "prislinjer" som är utgångspunkterna i den detaljhandelsformel som De Groene Weg använder. 

Varumärken och egna etiketter

De Groene Weg tillhandahåller köttprodukter med egna etiketter till många olika detaljhandlare. Ett exempel på detta är Bio+. År 2003 var De Groene Weg en av de parter som tog initiativ till att lansera detta varumärke på marknaden i syfte att främja införandet av ekologiskt kött i detaljhandeln. Vi levererar också köttprodukter och skivat tillagat kött för Bio+.

Bio+ är det snabbast växande ekologiska varumärket i Nederländerna och det har vunnit diverse priser, inkluderat Food Magazine Marketing Award 2012 i kategorin ”potatis, frukt och grönsaker och konserverad mat”, samt pris för årets bästa produkter i flera olika kategorier, utnämnd av Nederländska konsumentföreningen. Förutom kött och skivade tillagade köttprodukter, finns även färska produkter och torra specerier i Bio+ sortimentet. Hela sortimentet består av mer än 3000 ekologiska produkter som tillverkas med respekt för uppfödarnas och djurens roller samt vår livsmiljö. Aktiviteter som att delta i detta innovationsnätverk av kedjeledare har gjort De Groene Weg till en kunskapsspecialist som alltid är uppdaterad på den senaste utvecklingen och de senaste forskningsresultaten.
Du finner mer information på Opens external link in new windowwww.bio-plus.nl

Copyright De Groene Weg 2013. All rights reserved.